Handleiding

In de zoekresultaten van Google zie je een titel (Naam van pagina + bedrijfsnaam) en daaronder een korte beschrijving. Leer hoe je zelf zo een meta title en meta description kan instellen.

Lees meer

Als je wil meten in bv. Google Analytics hoeveel keer bezoekers contact opnemen, maak je een bevestigingspagina aan. Daarmee kan je doelen instellen in Google Analytics.

Lees meer

Ontdek hier hoe je de contactgegevens bovenaan de website verandert.

Lees meer

Een link is eigenlijk een Call-To-Action in de header. Die Call-To-Action voeg je makkelijk toe naar zowel interne als externe links.

Lees meer

Het is mogelijk om jouw bezoekers op jouw website een vast bedrag te laten betalen voor een workshop of opleiding.

Lees meer

Heb je foto's / afbeelding toegevoegd bij 'Inhoud', maar staan ze niet in de juiste verhouding op mobiel? Met een kleine aanpassing zorg je ervoor dat ook die afbeeldingen goed op mobiel verschijnen.

Lees meer

Bovenaan iedere pagina kan je een grote afbeelding plaatsen. Dat is de headerafbeelding. Heb je hier een oude foto staan en wil je die veranderen? Volg dan dit stappenplan om je headerafbeelding te wijzigen.

Lees meer

Je Heftig website houdt alle inzendingen bij van een formulier. Zo kan je hier controleren wie contact met je opnam en voor wat.

Lees meer

Er zijn verschillende mogelijkheden met foto's op je website. Zo kan je foto's instellen als bannerfoto, maar ook in de slideshow en de gallerij kunnen we foto's plaatsen.

Lees meer

Er bestaan verschillende mogelijkheden om afbeeldingen of foto's toe te voegen aan je website.

Lees meer